O Nama

Radno vreme

  • 1000 - 2000
  • 0000 - 2400
  • 1000 - 1400

Savremena veterinarska ambulanta sa tradicionalnim personalizovanim pristupom

Veterinarska Ordinacija "Dr. Maja Ilić" osnovana je 1997 godine, kao jedna od prvih privatnih veterinarskih ambulanti u SR Jugoslaviji, i nedugo zatim otvorila svoja vrata prvim pacijentima u jednom finom malom lokalu u prizemlju dunavske strane YU Biznis Centra na Novom Beogradu, gde se i danas nalazi.

Već skoro 20 godina idemo u korak s vremenom, i osavremenjujemo opremu i usluge, istovremeno uvek vodeći računa da se ne naruši tradicionalni topli i personalizovan pristup svakom pojedinačnom pacijentu.

S ponosom se možemo pohvaliti da smo, zahvaljujući ovakvom pristupu i konstantnim ulaganjima u modernizaciju opreme i usavršavanje kadrova istrajali 20 godina i za to vreme održali reputaciju ambulante sa egzemplarnim kvalitetom usluga.

Vlasnik i osnivač ambulante dr. Maja Ilić, druga je generacija veterinara i kliničkih farmakologa, iza oca Profesora dr. Milivoja Ilića, profesora na veterinarskom fakultetu i svetski priznatog stručnjaka u domenu veterine, i majke Marije Ilić, šefa istraživanja u "Galenici", i visokog stručnjaka u domenu klinićke farmakologije.

dr. Maja Ilić s ponosom nastavlja porodićnu tradiciju koja podrazumeva, pored visoke medicinskue stručnosti i striktne profesionalne i etičke norme.

dr. Maja Ilić, stipendista Srpske Akademije Nauka i Umetnosti, po završetku studija je radila nekoliko godina na Fakultetu Veterinarske Medicine, koju je ustanovu napustila i pre 20 godina, otvorila svoju privatnu veterinarsku ambulantu "Dr. Maja Ilic".

Na medjunarodnom polju u domenu veterine je radila za Ujedinjene Nacije, gde su joj bili povereni na lečenje visoko-vredni i specifično selekcionisani psi za razminiravanje. U okviru iste organizacije (Ujedinjene Nacije) je dizajnirala, oformila i nadgledala više programa iz domena veterine.

Magistar je Kliničke Patologije i Terapije Životinja, sa poljem fokusa u oblasti Kliničke Farmakologije.

Ostali članovi tima ambulante su Doktori Veterinarske Medicine sa domaćim i medjunarodnim iskustvom u domenu dijagnostičkih metoda, patologije, terapije, ishrane i hirurgije malih životinja.

Dobrodošli u našu ambulantu za savet ili pomoć!

Dežurni veterinar ambulante "Dr. Maja Ilić" - YBC Novi Beograd, za hitne i noćne veterinarske intervencije i usluge za područje - Beograd - može se dobiti 24 sata na telefon 065 44 55 787